Velegro Works Logo werken bij velegro

“Je wordt nooit dommer in dit vak”

Bericht details

L
Velegro Works
L
Jack van den Haselkamp
Velegro Works werken in de techniek monteur

Jack van den Haselkamp hoort zo’n beetje bij het meubilair van Velegro; hij loopt er al 16  jaar rond. De afwisseling en het feit dat hij elke dag nog bijleert, maakt dat hij nooit de behoefte aan ander werk heeft gehad.

Jack is chef-monteur en leidt verschillende projecten. “Ik begeleid de jongens op de werkvloer, houd een vinger aan de pols omtrent de voortgang en werk zelf mee als het nodig is. Het leuke hieraan is dat je elke dag met nieuwe uitdagingen en wisselend werk te maken hebt. Bovendien ben je ook nog iets moois aan het maken. Juist dat ik overal voor word ingezet, vind ik heel leuk aan mijn werk.”

Goede werksfeer

Als het gaat om specifieke projecten die hem zijn bijgebleven, denkt Jack aan twee uiteenlopende gevallen: een mooie maar lastige woonvilla in Laren en een groot zorgcomplex in Tiel. “Deze zijn me bijgebleven omdat het hier gewoon goed liep.  We waren met een leuke club mensen en het ging allemaal heel soepel. Dat is altijd lekker. Sowieso heerst bij Velegro een hele goede werksfeer. We hebben gezellige collega’s en iedereen is gedreven in het vak. We willen allemaal iets moois neerzetten.”

Techniek staat nooit stil. Je moet ermee bezig blijven want anders loop je binnen de kortste keren achter.

Hij zou jongeren maar al te graag duidelijk willen maken hoe mooi de elektrotechniek is. “Techniek staat nooit stil. Je moet ermee bezig blijven want anders loop je binnen de kortste keren achter. Het is veel meer dan met je handen werken; je wordt nooit dommer in dit vak want elke dag leer je wel iets nieuws. Bovendien kun je er alle kanten mee op – je kunt je ontwikkelen in waar jij goed in bent – en is er veel werk in te vinden. Ik zou dus zeker zeggen: kom werken bij Velegro!”

Vraag maar raak

Jack van den Haselkamp – Chef-monteur:

Biertje of sappie?
“Biertje.”

Villabouw, woningbouw, utiliteitsbouw of allemaal?
“Villabouw of utiliteitsbouw. Die projecten zijn vaak net wat complexer en daardoor uitdagender.”

Uit eten of barbecueën?
Ik vind het allebei gezellig.”

Voor- of achteraan in de polonaise?
“Ik hang liever aan de bar met een biertje.”

Nog niet uitgelezen? 

Lees hier nog meer over Velegro:

 

“Je komt hier niet stil te staan”

“Je komt hier niet stil te staan”

Paul Sluijs begon ongeveer vijf jaar geleden met een stage bij Velegro, maar heeft inmiddels zijn eerste eigen klus als monteur erop zitten en krijgt een eigen auto. Ondertussen is hij nog bezig met de opleiding tot technicus en bouwt hij graag een feestje met...

Lees meer