Velegro Works Logo werken bij

Chef elektromonteur Utiliteit en luxe woningbouw

Bericht details

L
Vacature

Velegro is een elektrotechnisch bedrijf met drie hoofdklantgroepen; Residentiele woningen, utiliteitsbouw en nieuwbouw woningen.

De utiliteits projecten worden veelal uitgevoerd in branches voor zorghuisvesting, scholing- en productie locaties. Waarbij de toegepaste technieken steeds uitgebreider en uitdagender worden, zoals het toepassen van (zorg)domotica, energie management systemen, verregaande toegangs- en beveiligingstechnieken, energie opslag, verduurzaming en circulariteit. 

De luxe woningbouw projecten zijn veelal zeer uitdagende projecten voor bekende architecten. met hoogwaardige lichtplannen, uitgebreide domotica installaties, volwaardige audio en video installaties, en uitgebreide beveiliging plannen. Vaak op mooie locaties en met leuke aannemers.

De opdrachten stroom bij Velegro volgt voor 80% uit directe gunning vanuit langdurige en duurzame relaties en samenwerkingen vanuit bouwteam verband. Veelal betekend dat samenwerken met bekende partijen en personen met een zeer prettige en behulpzame werksfeer.

Vanwege groei zijn wij op zoek naar een Chef Elektro Monteur. Die zelfstandig kan opereren in de utiliteitsbouw en/ of in de luxe woningbouw. 

Als Chef Elektro Monteur heb jij een verantwoordelijke rol en vind je het leuk om mee te denken over technische oplossingen. Jij bent verantwoordelijk voor de realisatie van de installaties binnen deze projecten. Stuurt collega`s en onderaannemers aan. En je bent onderdeel van een enthousiast en fris team dat bestaat uit een mix van jonge talenten en ervaren collega’s en werkt vanuit Midden-Nederland.

Je gaat onder andere het volgende doen: 

+ Je verzorgt de technische voorbereiding en uitvoering van het werk en de organisatie op de werkplek;
+ Je geeft (functioneel) leiding aan de (hulp) monteurs;
+ Je informeert en stemt af met opdrachtgever of leidinggevende op het project;
+ Je coördineert de aanvoer van materialen en voert controle uit op de leveranties en leveranciers; 
+ Je biedt ondersteuning aan de projectleider ten aanzien van doelstellings-, functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Je bent als Chef Elektro Monteur Utiliteit-, luxe- en woningbouw verantwoordelijk, samen met jouw team, voor jouw projecten. Met jouw leiderschapsstijl weet je jouw (hulp) monteurs te motiveren het beste uit zichzelf te halen.

Wat vragen we van je?

Naast jouw enthousiasme en motivatie, breng je voor de vacature Chef Elektro Monteur Utiliteit-, luxe- en woningbouw het volgende mee:

+ MBO Niveau 3 elektrotechniek, of aantoonbare vergelijkbare werkervaring;
+ Je hebt ruime ervaring in de Utiliteit-, luxe- en woningbouw;
+ Je bent kwaliteitsgericht; stelt hoge eisen aan de kwaliteit van producten en diensten en handelt daarna; 
+ Zorgt voor goede communicatie en verstandhouding tussen opdrachtgever, (hulp)monteurs, onderaannemers, inleenkrachten en andere belanghebbenden;
+ Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
+ Je bent ondernemend en ambitieus;
+ Je bent communicatief sterk.

Wat kun je van ons verwachten?

Als Chef Elektro Monteur Utiliteit-, luxe- en woningbouw kom je te werken in een bedrijf met een gezellige, gezonde en leuke werksfeer. Je ontvangt een marktconform salaris welke afhankelijk is van leeftijd, kennis en ervaring. Verder zijn de volgende zaken van toepassing op je arbeidsovereenkomst:

+ Een 40-urige werkweek;
+ Een vaste zelfstandige en veelzijdige baan:
+ Vrijheid en verantwoordelijkheid; 
+ Een familiaire en informele werksfeer; 
+ Een fris team van behulpzame en berokken collega’s; 
+ 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen per kalenderjaar;
+ 8% vakantiegeld;
+ Werkgeversbijdrage pensioenpremie; 
+ De beschikking over een auto van de zaak; een smartphone en tablet.

Ben je benieuwd naar de werkwijze van Velegro of wil je meer lezen over ons en het team? Kijk dan bij Werkwijze of Over ons!

Spreekt bovenstaande vacature voor chef elektromonteur jou aan?
Mail dan naar r.vanleeuwen@velegro.nl of bel 0348 565 970.

Stond jouw functie er niet tussen?

Bekijk dan één van deze vacatures:

 

Senior Projectleider Utiliteit Elektra

Senior Projectleider Utiliteit Elektra

Velegro is een elektrotechnisch bedrijf met drie hoofdklantgroepen; Residentiele woningen, utiliteitsbouw en nieuwbouwwoningen. De utiliteits projecten worden veelal uitgevoerd in branches voor zorghuisvesting, scholing- en productie locaties. Waarbij de toegepaste...

Lees meer
Hulpmonteur

Hulpmonteur

Wil jij werken bij een bedrijf dat elektrotechniek naar een hoger niveau tilt en zet jij je graag in om de beste technologische oplossingen te realiseren voor bijvoorbeeld een inbraakalarmsysteem, een laadpaal of domoticasysteem? Ben jij geïnteresseerd in een functie...

Lees meer
Servicemonteur

Servicemonteur

Mensen uit de brand helpen. Dat is wat je (bijna letterlijk) doet als servicemonteur bij Velegro. Lijkt het je wel wat om in te springen op bijvoorbeeld plotselinge storingen of mankementen aan bijvoorbeeld brandmeldinstallaties, inbraakalarmen, camerasystemen en...

Lees meer