Ga voor onze vacatures naar:

Meer dan
elektrotechniek

Velegro is meer dan alleen elektrotechniek. Wij opereren als volwaardige en betrouwbare bouwpartner en kennisdeler. Wij gaan dan ook graag een stap verder dan hetgeen er in de opdracht gevraagd wordt.

Proactieve partner

Door proactief mee te denken in het voortraject van ontwikkelplannen, voegen wij waarde toe aan het project. Wij zijn het gewend om vooruit te denken en brengen vaak vernieuwende oplossingen in bij moeilijke vraagstukken. Daarbij treden wij op als adviseur en systemintegrator, die met een flexibele instelling alle mogelijke planningsuitdagingen aan kan. Wij streven naar langdurige relaties met wederzijds vertrouwen. Dat zorgt voor betere samenwerkingen en komt het eindresultaat alleen maar ten goede.

Altijd up-to-date

Wij vinden het belangrijk om bij elk project de meest efficiënte oplossingen aan te kunnen blijven dragen. Velegro blijft up-to-date wat betreft kennis over de laatste technische ontwikkelingen, bezit de juiste certificeringen en zet actief in op het continueren van het kennisniveau van medewerkers. Dat doen we onder andere via onze Velegro Leerweg. We hebben een vaste club van gemotiveerde medewerkers die betrokken zijn en kennis van zaken hebben. Die kennis gecombineerd met ervaring zorgt ervoor dat we samen met onze opdrachtgevers de best passende oplossingen binnen het gestelde budget en tijdsplan kunnen bieden.

Kwaliteit en veiligheid.

Velegro besteedt veel aandacht aan kwaliteit en veiligheid. Mede door onze gewaarborgde kwaliteitssystemen en vakkundig opgeleid personeel kunnen wij elektraprojecten verantwoord en deskundig ontwerpen, uitvoeren en onderhouden.

Om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen werken wij conform de volgende werkmethodiek en certificeringen:

InstallQ_Velegro

Zoek jij meer dan
alleen een technische baan?

Vind alle info over leertrajecten, opleidingen
en vacatures via