Ga voor onze vacatures naar:

Wij zijn Velegro

Gewoon goed werk leveren. Het klinkt zo voor de hand liggend, maar het is voor ons echt het allerbelangrijkste. Met elkaar zetten we de schouders eronder, blijven we onszelf continu ontwikkelen en gaan we zo sterke en langdurige relaties met bouwpartners en klanten aan. Voor elkaar en met elkaar, daar staan we voor.

“Wat is Velegro?” Naast elektrotechnisch specialist zijn we een betrouwbare bouwpartner en kennisdeler die ook aan de voorkant van een project meekijkt en meedenkt. Eerlijkheid, kwaliteit en een strakke planning vinden wij belangrijke kernwaarden. Door de omvang van ons bedrijf en de platte structuur zijn wij nauw betrokken bij onze projecten. Van het eerste adviesgesprek tot en met service en onderhoud. Van grote tot kleine projecten. Juist de balans tussen verschillende soorten werk is wat van Velegro een heel veelzijdig elektrotechnisch bedrijf maakt.

Velegro_Geschiedenis_1997
Velegro_Geschiedenis_1997

Oorsprong

De naam Velegro is ontstaan uit de namen van de oprichters: Johan van Leeuwen en André Groen (Ventilatie, Elektra door Van LEeuwen en GROen) en is opgericht in 1995.

In 1997 ging Johan van Leeuwen volledig zelfstandig verder. Sinds 2010 staat Ron van Leeuwen, zoon van Johan van Leeuwen, aan het roer van de dynamische organisatie met een hecht team van 35 deskundige medewerkers en een vaste groep inleenkrachten.

Wat ooit begon in een kippenschuur, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een professioneel full servicebedrijf. Kernwaarden die in alle lagen van ons bedrijf terugkomen zijn betrouwbaarheid, deskundigheid, kwaliteit, maatwerk, vernieuwend, meedenken en duurzaamheid.

Juist omdat we een échte specialist willen zijn, hebben we in 2019 besloten om afstand te doen van onze ventilatietak en ons volledig te richten op elektrotechniek. Onze expertise is daarin heel breed en onze ervaringen rijk. De mogelijkheden op het gebied van elektrotechniek zijn eindeloos en Velegro is dé partner om je daarin te ondersteunen.

Benieuwd naar ons team?
Lees hier de verhalen van onze jongens.

Liever werken met je handen dan met je neus in de boeken?
Kies voor techniek!

Wat zeggen anderen over Velegro?

"Het is heel fijn om een partij als Velegro erbij te hebben die dat ook helemaal begrijpt en waar je op kunt bouwen."

Cees den Otter
Directeur – Aannemersbedrijf P. van Leeuwen

"Velegro is een partij waarbij afspraak gewoon afspraak is en dat werkt voor ons heel goed."

Henry Booms
Projectleider – Bolton Bouw

"Velegro heeft kennis van zaken. Ze hebben ons goed geadviseerd en we hebben samen gezorgd voor een mooi resultaat."

Sebastian van Zuijlen
bewoner/ondernemer

"Wij kunnen altijd op de kennis van Velegro rekenen: de ontwikkelingen in de elketrotechniek gaan snel en zij brengen ons daarvan op de hoogte."

Corsé van Rijn
Directeur – Bouw Gebroeders Blokland