Velegro Works Logo werken bij

Senior Projectleider Utiliteit Elektra

Bericht details

L
Vacature

Velegro is een elektrotechnisch bedrijf met drie hoofdklantgroepen; Residentiele woningen, utiliteitsbouw en nieuwbouwwoningen.

De utiliteits projecten worden veelal uitgevoerd in branches voor zorghuisvesting, scholing- en productie locaties. Waarbij de toegepaste technieken steeds uitgebreider en uitdagender worden, zoals het toepassen van (zorg)domotica, energie management systemen, verregaande toegangs- en beveiligingstechnieken, energie opslag, verduurzaming en circulariteit. 

De opdrachten stroom bij Velegro volgt voor 80% uit directe gunning vanuit langdurige en duurzame relaties en samenwerkingen vanuit bouwteam verband. Veelal betekend dat samenwerken met bekende partijen en personen met een zeer prettige en behulpzame werksfeer.

Vanwege groei en strategische bedrijfskundige positionering zijn we op zoek naar een Senior Projectleider Utiliteit Elektra. 

Als Senior Projectleider Utiliteit Elektra zorg je er, samen met jouw team, voor dat de projecten binnen de gestelde tijdsplanning, budgetten en kwaliteitseisen, en met een optimaal resultaat en tevreden klant worden gerealiseerd.

Je gaat onder andere het volgende doen:

+ Je geeft leiding aan jouw projectteam en begeleidt en coacht de medewerkers in jouw team;
+ Je denkt mee en hebt een adviserende rol voor onze vele vaste opdrachtgevers waar we mee samenwerken in bouwteam verband, en speelt in op hun wensen in de voorbereiding en uitvoering;
+ Je bewaakt en rapporteert over de kwaliteit, capaciteit en voortgang van de projecten en de bijbehorende budgetten, waardoor de directie inzicht houdt in de financiële en operationele stand van zaken en mogelijke risicofactoren.
+ Afhankelijk van je kennis, kunde en prestaties is er mogelijkheid om door te kunnen groeien naar het Management Team (MT).

Je bent als Senior Projectleider Utiliteit Elektra verantwoordelijk voor jouw projecten en voor jouw team. Met jouw leiderschapsstijl weet je mensen te motiveren het beste uit zichzelf te halen.

Wat vragen we van je?

Naast jouw enthousiasme en motivatie, breng je voor de vacature Senior Projectleider Utiliteit Elektra het volgende mee:

+ MBO Niveau 4 elektrotechniek (of HBO werk- en denkniveau);
+ Minstens 3 jaar ervaring als projectleider in omvangrijke utiliteitsprojecten;
+ Je hebt ruime ervaring in projectbewaking en calculatie van renovatie- en/of nieuwbouwprojecten;
+ Aantoonbare leidinggevende ervaring èn ervaring in relatiebeheer;
+ Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
+ Je bent ondernemend en ambitieus;
+ Je bent communicatief sterk;
+ Eventuele doorgroei mogelijkheid naar MT.

Wat kun je van ons verwachten?

Als Senior Projectleider Utiliteit Elektra kom je te werken in een bedrijf met een gezellige, gezonde en leuke werksfeer. Je ontvangt een marktconform salaris welke afhankelijk is van leeftijd, kennis en ervaring. Verder zijn de volgende zaken van toepassing op je arbeidsovereenkomst:

+ Een 40-urige werkweek;
+ Een vaste zelfstandige en veelzijdige baan:
+ Vrijheid en verantwoordelijkheid; 
+ Een familiaire en informele werksfeer; 
+ Een fris team van behulpzame en berokken collega’s; 
+ 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen per kalenderjaar;
+ 8% vakantiegeld;
+ Werkgeversbijdrage pensioenpremie; 
+ De beschikking over een auto van de zaak; een smartphone en laptop.

Ben je benieuwd naar de werkwijze van Velegro of wil je meer lezen over ons en het team? Kijk dan bij Werkwijze of Over ons!

Spreekt bovenstaande vacature jou aan?
Mail dan naar r.vanleeuwen@velegro.nl of bel 0348 565 970.

Stond jouw functie er niet tussen?

Bekijk dan één van deze vacatures:

 

Chef elektromonteur Utiliteit en luxe woningbouw

Chef elektromonteur Utiliteit en luxe woningbouw

Velegro is een elektrotechnisch bedrijf met drie hoofdklantgroepen; Residentiele woningen, utiliteitsbouw en nieuwbouw woningen. De utiliteits projecten worden veelal uitgevoerd in branches voor zorghuisvesting, scholing- en productie locaties. Waarbij de toegepaste...

Lees meer
Hulpmonteur

Hulpmonteur

Wil jij werken bij een bedrijf dat elektrotechniek naar een hoger niveau tilt en zet jij je graag in om de beste technologische oplossingen te realiseren voor bijvoorbeeld een inbraakalarmsysteem, een laadpaal of domoticasysteem? Ben jij geïnteresseerd in een functie...

Lees meer
Servicemonteur

Servicemonteur

Mensen uit de brand helpen. Dat is wat je (bijna letterlijk) doet als servicemonteur bij Velegro. Lijkt het je wel wat om in te springen op bijvoorbeeld plotselinge storingen of mankementen aan bijvoorbeeld brandmeldinstallaties, inbraakalarmen, camerasystemen en...

Lees meer