Velegro Works Logo werken bij

“Curling met collega’s”

Bericht details

L
Velegro Works

Marcel van der Nol werkt al sinds de oprichting van Velegro bij het bedrijf. Dat betekent al sinds 1995. Hij is niet alleen blij met het werk maar ook met alles wat juist niét met werk te maken heeft.

“Ik ben in 1995 begonnen in de ventilatietechniek. Die tak werd al snel onderdeel van het nieuw op te richten Velegro b.v.. Met de jaren ben ik met het bedrijf meegegroeid en heb ik mezelf verder ontwikkeld. Ik vind de werksfeer en goed onderling contact heel belangrijk in mijn werk en ik kan je zeggen dat dit bij Velegro beide heel bijzonder is. Om daar zelf ook bij betrokken te zijn, heb ik me ooit aangemeld voor de personeelsvereniging, waarin ik met twee andere collega’s uitjes of weekendjes weg organiseer. Daarnaast doen we aan alles mee wat in Oudewater georganiseerd wordt. Denk daarbij aan een curlingcompetitie of drakenbootvaren. Het is elke keer weer mooi om te zien hoeveel collega’s hier in hun vrije tijd aan meedoen en onderling plezier aan beleven!”

Intern opgeleid

Toen Velegro afgelopen jaar besloot om de ventilatietak af te stoten en door te gaan als full-service elektrobedrijf, maakte Marcel de overstap naar tekenaar/BIM-modelleur in de elektrotechniek. “Het leek me zeker geen makkelijke, maar wel een hele mooie kans. Er werd voor gezorgd dat ik intern en onder goede begeleiding veel kon leren en ondertussen mijn ventilatiewerk kon afbouwen. Ik richt me sinds een paar maanden dan ook volledig op elektra. Er is nog veel te leren, maar het gaat eigenlijk heel goed. De lijntjes zijn kort, er is een hoop kennis binnen ons bedrijf en iedereen helpt elkaar waar nodig. Zo kun je je dus altijd blijven ontwikkelen.”

Vraag maar raak

Marcel van der Nol – BIM-modelleur:

Biertje of sappie?
“Een biertje uiteraard, het liefst een Franziskaner Weizer!”

Villabouw, woningbouw, utiliteitsbouw of allemaal?
“Allemaal.”

Uit eten of barbecueën?
“Dat is een lastige, maar doe dan toch maar uit eten.”

Voor- of achteraan in de polonaise?
“Meestal ergens in het midden.”

Stond jouw functie er niet tussen?

Bekijk dan één van deze vacatures:

 

Specialist Security & IT

Specialist Security & IT

Velegro is een elektrotechnisch installatiebedrijf met drie hoofd klantgroepen:, residentiele woningen, utiliteitsbouw en nieuwbouw woningen Vanwege snelle ontwikkelingen op gebied van verduurzaming, energie-management, digitalisering, smart building en hogere mate...

Lees meer
Chef monteur

Chef monteur

Velegro zoekt een chef monteur ter versterking voor onze utiliteit-, luxe-, en woningbouwprojecten. Heb jij graag een verantwoordelijke rol en vind je het leuk om als elektromonteur mee te denken over goede technologische oplossingen? Dan is de functie van chef...

Lees meer