Velegro Works Logo werken bij velegro

“Je komt hier niet stil te staan”

Bericht details

L
Velegro Works
L
monteur | Paul Sluijs
Velegro Works werken in de techniek monteur

Paul Sluijs begon ongeveer vijf jaar geleden met een stage bij Velegro, maar heeft inmiddels zijn eerste eigen klus als monteur erop zitten en krijgt een eigen auto. Ondertussen is hij nog bezig met de opleiding tot technicus en bouwt hij graag een feestje met collega’s. 

“Momenteel werk ik aan mijn eerste eigen klus: de elektrische installatie van een nieuw bedrijfspand. Het is heel gaaf om verantwoordelijk te zijn voor een project. We krijgen bij Velegro veel vrijheid en mogen altijd meedenken. Ze vragen je altijd hoe het beter kan en zodoende ben je altijd in teamverband bezig met een klus. Als alles goed is verlopen en je levert uiteindelijk op, dan geeft dat een goed gevoel.”

Paul – die elektrotechniek door zijn aderen heeft lopen, zijn vader en opa deden het ook – begon vanuit een stage bij Velegro. “Ik ben daarna vast in dienst gegaan en heb mezelf door het doen van allerlei werkzaamheden opgewerkt. Ik heb heel veel gehad aan alles wat collega-monteurs mij leerden. We hebben veel uitdagende projecten gedaan, met name zorgcomplexen waarbij allerlei technieken kwamen kijken. Momenteel ben ik nog bezig met de opleiding technicus om mezelf verder te ontwikkelen. Je komt hier zeker niet stil te staan.” Paul is eigenlijk altijd goed gehumeurd en houdt van een feestje. “Ik ben heel erg blij met de goede werksfeer die hier hangt. Ik kan met iedereen praten, niet alleen over werk maar ook over andere dingen. Iedereen staat open voor van alles en klaar voor elkaar. Als het nodig is, zijn we serieus aan het werk, maar er is altijd ruimte voor gezelligheid en leuke bedrijfsuitjes. Daardoor ga ik met veel plezier naar m’n werk!”

Vraag maar raak

Paul Sluijs – monteur:

Biertje of sappie?
“Een biertje.”

Villabouw, woningbouw, utiliteitsbouw of allemaal?
“Utiliteitsbouw en villa bouw”

Uit eten of barbecueën? 
“Uit eten”

Voor- of achteraan in de polonaise?
“Geen polonaise, haha. Maar als het echt moet achteraan dan maar.”

Nog niet uitgelezen? 

Lees hier nog meer over Velegro:

 

“Je wordt nooit dommer in dit vak”

“Je wordt nooit dommer in dit vak”

Jack van den Haselkamp hoort zo’n beetje bij het meubilair van Velegro; hij loopt er al 16  jaar rond. De afwisseling en het feit dat hij elke dag nog bijleert, maakt dat hij nooit de behoefte aan ander werk heeft gehad. Jack is chef-monteur en leidt...

Lees meer