[rev_slider duurzaam]

Duurzame oplossingen van Velegro

0348-565970
Contact    

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is waar Velegro zich sinds de oprichting aan geconformeerd heeft. Door een uitgekiende balans tussen mens, milieu en winst is Velegro uitgegroeid tot een toonaangevende installateur. Deze balans heeft geleid tot betere resultaten voor zowel het bedrijf als de omgeving.

Wij blijven continue zoeken naar mogelijkheden om de balans tussen deze 3 factoren te verbeteren. We gaan zelfs nog een stap verder en richten ons op nieuwe marktkansen, groei en innovatie met winst voor mens, maatschappij en mileu.

Wij bieden de volgende duurzame oplossing aan voor bedrijven en particulieren:

Bespaar 80% op uw lichtkosten.
Gemiddeld 40% van het energie verbruik uit uw huis en bedrijfspand voor rekening komt van verlichting. Er zijn veel manier om hier op te besparen. Rekening houden met uw verlichting is goed voor het milieu, maar zeker ook voor uw portemonnee.

Wij helpen u met het vinden van de beste oplossingen voor uw huis of kantoor. Verlichtingsbesparing kan op verschillende manieren:

Velegro-kostenbespaarende-oplossingen

 • Energiezuinige lampen
 • Energiezuinige armaturen
 • Daglichtafhankelijke regeling
 • Aanwezigheidsdetectie
Contact    
Voordelen van zonnepanelen

Niet meer afhankelijk zijn van grote energieleveranciers met hoge kosten. Met zonnepanelen kan dit. Maar zonnepanelen bieden nog meer voordelen. Wij rekenen de voordelen voor u uit, geven advies op maat en installleren uw panelen.

Waarom zonnepanelen?
Velegro-zonnepanelen
Wij zetten de belangrijkst voordelen voor u op een rij:

 • Minder afhankelijk van energie leveranciers.
 • Lagere energierekening
 • Zonnepanelen hebben weinig tot geen onderhoud nodig.
 • Zonnepanelen gaan meer dan 30 jaar mee.
 • Terugverdientijd van 5 tot 10 jaar.

Bijkomende zakelijke voordelen.

De overheid beloont ondernemers die investeren in energiebesparend technieken of duurzame energie. In veel gevallen kunt u de investering binnen vier jaar terugverdienen. Onder andere via de Energie Investering Aftrek (EIA) kunt u 41,5% van de inversteringskosten aftrekken op uw fiscale winst.
Tevens kunt u ook gebruik maken van de Kleinschaligheids Investerings Aftrek (KIA). Deze aftrek wordt weergegeven in en percentage. De hoogte hiervan hangt af van het geïnvesteerde bedrag.

Makkelijk overstappen naar duurzame energie.

Wij nemen het werk graag voor u uit handen. Wij zijn gekwalificeerd om de panelen op het dak te plaatsen en uw meterkasten aan te passen.

Wilt u meer weten over de installatie van zonnepanelen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend offerte.

Contact    
Het vervoer van de toekomst, elektrische auto’s. Ze zijn stil, schoon en ontzettend handig voor kleinere afstanden. Hiervoor moet uw auto wel een oplaadpunt hebben. Velegro installeert en levert uw laadpunt. Waar nodig doen we de aanpassingen aan u groepenkast en wordt alles netjes weggewerkt. Ook kunnen wij de jaarlijkse controle verzorgen.

Velegro-oplaadpunt
De voordelen van een eigen oplaadpunt:

 • Het is duurzaam
 • Opladen gaat snel
 • Uw oplaadpunt is altijd voor uw beschikbaar
 • Veel lager kosten dan benzine of diesel

Vraag vandaag nog een offerte aan.

Contact    
Goed energiemanagement leidt tot hoge kostenbesparingen en, niet minder belangrijk, een verminderde uitstoot van broeikasgassen. Energiemanagement is nu van nog groter belang. Stijgende olieprijzen, versterkte klimaatverandering en afhankelijkheid van olie en gasproducerende landen zijn aspecten die ertoe hebben geleid dat energie hoog op de agenda staat.

Wij ondersteunen organisaties met het opstellen, implementeren en realiseren van een energiemanagement actieplan voor verbetering van de energie-efficiency. U moet dan denken aan:

• systematisch de energiehuishouding verbeteren;
• een energiemanagementsysteem opzetten, invoeren, verbeteren en/of onderhouden;
• zeker zijn dat de energiehuishouding op orde is conform de laatste inzichten;

Contact