Velegro voor aannemers, architecten en overige opdrachtgevers

0348-565970
Contact    

Velegro staat bekend als een innovatief installatiebedrijf dat veel waarde hecht aan eerlijkheid, kwaliteit en goede planning. Wij voorzien jaarlijks ongeveer vele woningen en utiliteitsprojecten van elektro- en/of ventilatietechniek. Daarnaast bieden wij uitgebreide service- en onderhoudspakketten voor woningen, kantoren, kinderdagverblijven, fabriekshallen, winkels en sportcomplexen

Ons team bestaat uit een vaste kern van 35 zeer ervaren projectleiders, werkvoorbereiders, tekenaars en monteurs. Samen met Ron van Leeuwen (directeur) vormen zij het hart van Velegro.

Waarom samenwerken met Velegro?

Waarom zou u als mogelijke opdrachtgever nu met ons samenwerken? Iedereen claimt immers klantvriendelijk te zijn, biedt scherpe prijzen en onderneemt duurzaam. Als wij deze vanzelfsprekendheden niet deelden, hadden we niet meer bestaan.

Velegro is meer dan alleen maar installeren. Waarom?

Velegro onderscheidt zich op verschillende gebieden:

Opgericht in 1995 door Johan van Leeuwen en overgenomen door zijn zoon Ron in 2010. Het familie aspect krijgt u, als opdrachtgever, mee middels de betrokkenheid van het personeel in alle lagen van de onderneming. Velegro stelt zijn mensen centraal. Van management tot stagiair, iedereen voelt zich thuis bij Velegro. Onze mensen stellen uw belang, en daarmee het belang van Velegro, voorop!
Door jarenlang verantwoord te ondernemen hebben wij reserves opgebouwd. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat wij gedurende het project niet aan onze verplichten kunnen voldoen. Ook onderhouden wij een goede relatie met onze toeleveranciers, waardoor wij verzekerd zijn van het leveren van materialen. Op aanvraag zullen wij u onze financiële rapporten verstrekken.
Velegro kiest bewust voor specialisatie in plaats van opereren in de breedte. Het bedrijf is dan ook opgebouwd uit:

Velegro Installatietechniek b.v.:
Uw partner voor elektrotechnische oplossingen en combinatieprojecten. Voor de realisatie van seriematige nieuwbouw, hoog- en laagbouw, exclusieve villa’s, renovatieprojecten, fabriekshallen, kantoren en scholen.
Velegro Ventilatietechniek b.v.:
Uw partner voor seriematige woningbouw, hoog- en laagbouw, renovatieprojecten, tijdelijke huisvesting en kleine utiliteitsprojecten

Om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen is Velegro b.v. gecertificeerd:
Certificering ventilatietechniek Dekra (voorheen KEMA) voor BRL 6000 en BRL 6000-10
Certificering elektrotechniek Dekra (voorheen KEMA) voor BRL 6000-01, BRL 6000-02 en BRL 6000-03.
Velegro is een erkend kenteq leerbedrijf en VCA gecertificeerd.
Meer weten over certificering van velegro.
Velegro volgt ontwikkelingen op het gebied van ventilatie en elektra op de voet. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in het installeren en verwerken van de nieuwste technieken, wij maken zelf ook gebruik van de nieuwste software en installatietechnieken. Zo is Velegro Bim ready.
Velegro heeft vele projecten in Lean opgezet en uitgevoerd samen met haar opdrachtgevers. Tevens is dit een rode draad die door de gehele organisatie loopt.

Wie gingen u voor?

Bekijk hier een greep uit onze opdrachtgevers waar wij naar alle tevredenheid mee samenwerken.

Bekijk onze gerealiseerde projecten?

Bekijk hier een korte impressie van onze gerealiseerde projecten.